На Київщині негайно закриватимуть дитячі табори в разі фактів отруєння

На Київщині негайно закриватимуть дитячі табори в разі фактів отруєння

Укрінформ
Влада Київщини закриватиме усі дитячі табори в разі виявлення там фактів отруєння дітей.

Про це йдеться у рішенні Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

"Через засоби масової інформації попередити усі оздоровчі заклади, розташовані на території Київської області, що у випадку виявлення фактів масового отруєння дітей зміни будуть припинені невідкладно, навіть до отримання результатів лабораторних досліджень", - зазначається у рішенні комісії.

Наразі в літньому таборі "Славутич" у Переяслав-Хмельницькому районі, де зафіксовано отруєння 12 дітей, достроково припинено перебування дітей на зміні.

Наступний заїзд буде організовано тільки після остаточного висновку Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області про придатність табору до прийому дітей, за підсумками додаткових лабораторних обстежень об’єктів зовнішнього середовища та персоналу.

Читайте також: Отруєння йогуртом: у дитячому таборі "Славутич" достроково закрили зміну

Як повідомляв Укрінформ, у приватному дитячому таборі "Славутич" Переяслав-Хмельницького району Київської області отруїлися 12 дітей, одна дитина перебуває в комі.

За фактом масового отруєння дітей у дитячому таборі в Переяслав-Хмельницькому районі прокуратурою Київської області розпочато кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-