У Харкові попрощалися із чемпіоном України з мотокросу Бессоновим

У Харкові попрощалися із чемпіоном України з мотокросу Бессоновим

Укрінформ
Попрощатися з чемпіоном України з мотокросу Андрієм Бессоновим, який загинув у ДТП, на кладовище у Харкові у вівторок, 10 липня, прийшли більше сотні людей.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Більше ста осіб, включаючи спортсменів і тренерів з різних міст країни і з-за кордону, взяли участь у прощальній церемонії на міському кладовищі "Жихар-2", де поховали 19-річного Андрія Бессонова.

Родичі загиблого у розмові з журналістами висловили надію на справедливе розслідування справи. За їх словами, жінка, яка була за кермом джипа, який збив Бессонова, що їхав на велосипеді, на допит до слідчого не прийшла.

Як повідомляв Укрінформ, 6 липня о 17:45 біля в'їзду до Харківської обласної клінічної лікарні, що на проспекті Незалежності, 13, водій джипа Toyota збив велосипедиста Андрія Бессонова, переїхав його і продовжував рух, поки не зіткнувся з деревом.

Читайте також: У ДТП загинув 19-річний чемпіон України з мотокросу

Пізніше в мережі з'явилося повідомлення з посиланням на тітку Андрія - Наталю, що спортсмена збила 58-річна Ольга Котова. Бессонов помер у Харківській міській лікарні швидкої допомоги не приходячи до тями.

Відкрито кримінальне провадження за статтею 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-