У львівських десантників до кінця року з’являться два нових гуртожитки

У львівських десантників до кінця року з’являться два нових гуртожитки

Відео
Укрінформ
Вже до кінця 2018 року має завершитися будівництво двох нових гуртожитків  для військовослужбовців 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС.

Про це повідомляється у сюжеті “Військового телебачення”.

“У Львові до кінця цього року у десантників 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України з’являться 2 нових гуртожитки для військовослужбовців”, - йдеться у повідомленні.

Кожен гуртожиток розрахований на проживання 125 осіб і матиме 2 поверхи. У блоках будуть обладнані санвузли і душові кімнати. На поверсі — кухня і пральня.

Як відомо, сьогодні по всій Україні триває реалізація амбітного та масштабного проекту будівництва гуртожитків для військовослужбовців-контрактників.

На реалізацію проекту будівництва 184 житлових комплексів для Збройних сил України передбачено 2,6 млрд грн,  з урахуванням коштів на відновлення зовнішніх інженерних мереж для під’єднання житлових комплексів. Фінансування робіт буде здійснюватися наступним чином: 1 млрд грн — за спеціальним фондом коштом коштів, які надійшли до Міноборони від реалізації конфіскованого майна; 1,6 млрд грн — за загальним фондом Міністерства оборони України.

Читайте також: Порошенко на Одещині проінспектував будівництво військового містечка

Будівництво житлових комплексів для контрактників здійснюватиметься на територіях військових містечок майже по всій території України — у 21 області. Планується побудувати 184 будівлі загальною кількістю 23 тисячі ліжкомісць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-