У Маріуполі капітана морпорту впіймали на хабарі

У Маріуполі капітана морпорту впіймали на хабарі

Фото
Укрінформ
Капітана морського порту Маріупольської філії ДП "Адміністрація морських портів України" затримано під час чергового етапу вимагання та отримання хабара.

Про це повідомили в прокуратурі Донецької області.

"У Маріуполі на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди викрито посадову особу Адміністрації морських портів України", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що 54-річний посадовець, використовуючи службове становище, впровадив протиправний механізм з вимагання та отримання неправомірної вигоди за прискорення видачі документів, що посвідчують особу моряків та підтверджують їх кваліфікацію. У разі незгоди з його пропозицією чоловік умисно затягував терміни видачі документів, таким чином схиляючи громадян до передачі йому грошових коштів.

Сьогодні, 3 липня, вказану особу затримано "на гарячому" під час чергового етапу вимагання та отримання хабара у сумі 3500 грн. У службовому кабінеті та за місцем мешкання чоловіка наразі проводяться обшуки.

Читайте також: Викладач запорізького вишу погорів на хабарі

Капітана морського порту затримано у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) ККУ.

Тривають першочергові слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-