Ремонт

Ремонт "на папері": на Дніпропетровщині затримали керівництво дорожників

Укрінформ
Прокуратура затримала керівників ДП "Дніпропетровський облавтодор" та ВАТ "ДАК "Автомобільні дороги України", які підробляли акти виконаних робіт з будівництва і ремонту доріг, спричинивши збитків на 4 млн грн.

Про це написав у Facebook генеральний прокурор України Юрій Луценко.

"Прокуратура Дніпропетровської області затримала керівників ДП "Дніпропетровський облавтодор" та ВАТ "ДАК "Автомобільні дороги України", які в 2016-2017 рр. вносили до актів виконаних робіт завищені показники виконаних робіт з будівництва та ремонту доріг, чим спричинили збитки державі майже на 4 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Як поінформував генпрокурор, на цей час слідством задокументовано сім епізодів злочинної діяльності вказаної групи. Найбільш показовим є підписання акту виконаних робіт на суму понад 1 млн грн, хоча встановлено, що роботи взагалі не виконувались, а лише зафіксовані "на папері", зазначив Луценко.

За його словами, наразі махінаторам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави 10 млн грн.

У свою чергу, Державне агентство автомобільних доріг України заявило, що готове надати повну інформацію, яка допоможе у розслідуванні цієї справи. Згідно з повідомленням прес-служби Укравтодору, затримані були звільнені із системи автодорожної галузі ще восени 2017 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-