На Донеччині за 5 місяців на лінії зіткнення затримали контрабанду на 16 мільйонів

На Донеччині за 5 місяців на лінії зіткнення затримали контрабанду на 16 мільйонів

Укрінформ
У Донецькій області з початку року з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів майже на 16 млн грн, які намагалися перевезти через лінію розмежування.

Про це у понеділок повідомили в Головному управлінні ДФС у Донецькій області.

«Протягом 5 місяців 2018 року у зв’язку з порушенням встановленого порядку переміщення товарів через лінію зіткнення вилучено товарно-матеріальних цінностей підакцизної групи загальною орієнтовною вартістю 15,85 млн грн», - йдеться у повідомленні.

Як уточнюється, було вилучено 633,6 тис. пачок тютюнових виробів на суму 14,5 млн грн, 7 тис. літрів лікеро-горілчаних виробів на 1,2 млн грн, 5,5 тонни пально-мастильних матеріалів на 0,15 млн гривень. Загалом вдалося запобігти втратам бюджету від ненадходження акцизного податку на суму понад 7 млн грн.

Читайте також: У Краматорську силами ООС розкриті 18 злочинів

Крім того, працівниками спеціального підрозділу податкової міліції у складі ГУ ДФС у Донецькій області, який залучений до складу Об`єднаних сил, вилучено 3 одиниці транспортних засобів на орієнтовну суму 641,5 тис. грн.

У результаті стосовно порушників з початку року складено 52 протоколи про адміністративні правопорушення та розпочато 4 кримінальні провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-