У Краматорську силами ООС розкриті 18 злочинів

У Краматорську силами ООС розкриті 18 злочинів

Фото, відео
Укрінформ
У Краматорську проведена спецоперація, комплексні заходи з якої покликані посилити рівень безпеки у місті та нейтралізувати будь-які загрози для громадян. Участь узяли всі підрозділи, задіяні в ООС, зокрема, поліція.

Про це повідомляє Нацполіція.

"За наказом командувача операції Об'єднаних сил Сергія Наєва в Краматорську проведено два етапи оперативно-профілактичного відпрацювання. Комплексні заходи покликані посилити рівень безпеки у місті та нейтралізувати будь-які загрози для громадян. Участь в спецоперації взяли всі підрозділи, задіяні в ООС, зокрема, поліція.

Відпрацювання проводилося протягом двох днів – 23 та 29 червня у вечірній і нічний час, на які зазвичай припадає пік злочинів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на кожному етапі у спецоперації були задіяні співробітники Краматорського відділу поліції, управління патрульної поліції, підрозділів патрульної служби поліції особливого призначення, військовослужбовці Нацгвардії та військової служби правопорядку.

Місто та прилеглі селища патрулювали в посиленому режимі піші й автомобільні наряди. Для більш ефективного реагування на звернення громадян чергували додаткові слідчо-оперативні групи. В’їзди-виїзди з міста та стратегічні транспортні розв’язки прикривали мобільні блокпости та бронегрупи на спецтехніці.

Відпрацювання Краматорська силами ООС: розкрито 18 злочинів, затримані 3 бойовика / Фото: Відділ комунікації поліції Донецької області

В ході спецоперації було розкрито 18 злочинів. Всі підозрювані притягуються до кримінальної відповідальності.

Зокрема поліцейські затримали трьох бойовиків, які в 2014 році чергували на блокпостах терористів, здійснюючи незаконну фільтрацію громадян та виявляючи українських патріотів.

Розшуканий та затриманий серійний викрадач, який скоїв щонайменше 4 крадіжки з помешкань громадян. Також правоохоронці встановили особи двох зловмисників, які з січня цього року обкрадали приватні будинки місцевих мешканців. Всього розкрито 8 майнових злочинів.

Правоохоронці припинили 4 наркозлочини. Так, у краматорчанина вдома було вилучено шприц з речовиною, схожою на опій ацетильований та посів нарковмісних рослин.

Крім того, поліцейські склали 163 протоколи за адміністративні правопорушення. Зокрема було припинено 28 порушень безпеки дорожнього руху, відсторонено від керування транспортом 7 водіїв в стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Співробітники поліції виявили та притягнули до відповідальності 7 осіб, які вчинили насильство в сім’ї. Родини взяті на контроль.

Також виявлений іноземець, який незаконно перебував на території України.

Загалом під час відпрацювання було перевірено понад 600 осіб та стільки ж транспортних засобів.

За розпорядженням командувача Операції об’єднаних сил такі комплексні відпрацювання пройдуть в усіх великих містах Донеччини, зазначається в повідомленні прес-служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-