У Миколаївській ОТГ на Донеччині відкрили сучасний спорткомплекс

У Миколаївській ОТГ на Донеччині відкрили сучасний спорткомплекс

Децентралізація
Укрінформ
У Миколаївській міській ОТГ на Донеччині відбулось урочисте відкриття сучасного спортивно-оздоровчого комплексу “Енергетик” вартістю близько 58 млн грн.

Про це повідомляє портал “Децентралізація”.

“Новий спорткомплекс на сьогодні можна вважати найсучаснішим на Донеччині, і ми сподіваємось, що з нього вийдуть нові зірочки спорту. Бажаємо, щоб кожен відвідувач цього комплексу знайшов собі вид спорту та заняття до душі”, – заявив під час відкриття директор обласного департаменту сім’ї, молоді та спорту Володимир Мицик.

Сучасний спортивний об’єкт збудували за кошти ПАТ “Донбасенерго”, до складу якого входить Слов’янська ТЕС  - основне бюджетоутворююче підприємство громади.

У комплексі “Енергетик” відкриються секції з футболу, баскетболу, волейболу, тенісу, бадмінтону, боксу, дзюдо, самбо, айкідо. Басейн дозволяє проводити навчально-тренувальні збори з плавання, синхронного плавання та водного поло. Окрім спортивних секцій, тут є масажний кабінет, фітнес-зал, дитяча кімната та багато інших просторів для здорового способу життя.

Читайте також: Представники громад Херсонщини вчилися домовлятися та вирішувати конфлікти

“Це добре, що Миколаївська громада розвиває інфраструктуру, в тому числі спортивну. Великою проблемою на сьогодні залишається відтік молоді з маленьких населених пунктів до великих міст. Розвиток спортивної інфраструктури в громадах може стати одним із факторів, які стимулюватимуть молодь залишатися жити вдома та розвивати власну територію, в тому числі прославляючи її завдяки спортивним досягненням”, - заявив радник Донецького Центру розвитку місцевого самоврядування (створеного за підтримки Програми “U-LEAD з Європою”) Максим Ткач.

За його словами, досвід Миколаївської ОТГ є гарним прикладом використання не лише коштів громади чи держави для будівництва об’єктів, а також залучення спонсорів та інвесторів, особливо внутрішніх. 

Фото: Донецький ЦРМС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-