У Конотопі відбулася бійка на території трамвайного управління

У Конотопі відбулася бійка на території трамвайного управління

Укрінформ
У Конотопі Сумської області на території трамвайного управління відбулася сутичка між страйкуючими працівниками та людьми, які намагалися  завадити акції протесту та примусово вивезти трамваї із депо на лінії.

 Про це кореспондентові Укрінформу повідомив міський голова Конотопа Артем Семеніхін.

"У трамвайному управлінні триває акція протесту. Люди хочуть отримати заробітну плату за 3 місяці, однак бюджет міста досі не прийнятий через поведінку частини депутатського корпусу, які послідовно зривають засідання сесії міськради. Досі працівники управління відмовлялися випускати трамваї на лінію, і ось до них прийшли близько 50 "тітушок", які, вимагаючи "вигнати" трамваї з депо, побили людей. Серед ним були  мій заступник та секретар міськради", - розповів Семеніхін.

За його словами, за цими подіями спостерігали близько 20 працівників поліції, однак вони не втручалися у ситуацію. Зараз ситуація в Конотопі залишається неконтрольованою.

На запитання кореспондента щодо бійки у відділі комунікації поліції Сумської області сказали, що "такою інформацією  не володіють"

Читайте також: П'яні бойовики змусили спостерігачів їхати замінованою дорогою - ОБСЄ

У Конотопі і досі не прийнято бюджет на 2018 рік, через що фінансування бюджетних галузей відбувається у розмірі 1/12 стосовно 2017 року. Як наслідок, домагаючись виплати зарплати, на початку червня оголосили страйк працівники місцевого трамвайного управління. Міський голова у такому стані речей звинувачує опозиційну йому частину депутатського корпусу, у свою чергу опозиціонери дорікають Семенихіну у небажанні вести діалог з ними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-