Рідна кров за $35 тисяч: на Хмельниччині жінка хотіла продати своїх дітей

Рідна кров за $35 тисяч: на Хмельниччині жінка хотіла продати своїх дітей

Укрінформ
Правоохоронці затримали на Хмельниччині жінку, яка хотіла продати двох своїх дітей — 5-річну дівчинку і 7-річного хлопчика — за 35 тисяч доларів.

Про це у Faceboook повідомив начальник департаменту протидії торгівлі людьми Національної поліції України Артем Крищенко.

“Сьогодні працівниками відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області припинено злочину діяльність місцевої жительки, 1991 р.н., яка підшукала покупця своїм малолітнім дітям: 5-річній дівчинці та 7-річному хлопчику”, - написав Крищенко.

Він повідомив, що жінка, яка мала трьох дітей, вела антигромадський спосіб життя, у зв’язку з чим соціальними органами було прийнято рішення про позбавлення її батьківських прав, але вона, щоб випередити органи опіки, вирішили продати дітей за 35 тисяч доларів.

“На щастя, інформація було отримана оперативниками підрозділу боротьби з торгівлею людьми, вони і стали сумлінними покупцями. А саме цікаве те, що жінка в подальшому пояснила, що третю дитину, яка сама молодша, вона планувала продати через півроку, коли трохи підросте”, - додав поліцейський.

Читайте також: Під Хмельницьким чиновник на службовому авто в'їхав у лісовоз - двоє загиблих

Крищенко зазначив, що фігурантку було затримано під час отримання коштів, вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Він уточнив, що малолітні діти працівниками відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, передані підрозділу по справам неповнолітніх для подальшого поміщення в дитячий притулок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-