Аварія вантажного поїзда у Дніпрі: залізничники відновили колію

Аварія вантажного поїзда у Дніпрі: залізничники відновили колію

Укрінформ
Залізничники відновили колію у Дніпрі, де 19 червня через крадіжку комплектуючих сталося сходження вантажного поїзда.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

"Залізничники близько 7-ої ранку завершили відновлення рейкошпальної решітки колії в Дніпрі, де через розкрадання її верхньої будови сталося сходження вантажного поїзда. Роботи проводилися всю ніч, було замінено близько 250 м колій. Наразі продовжується відновлення пристроїв енергопостачання", - зазначається у повідомленні.

У зв'язку з ситуацією, що сталася, в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов заявив, що розкрадання залізничної інфраструктури, як свідчать останні приклади, може спричиняти наслідки, співмірні з терактом, а тому такі дії потребують жорсткої реакції з боку правоохоронних органів.

Читайте також: У Дніпрі зійшов із рейок вантажний потяг

"Не хочеться нагнітати, але що ще має статись, щоб нас почули? Вантажний поїзд у Дніпрі, раніше електричка під Львовом. Відповідально заявляю: розкрадання залізничної інфраструктури, як бачимо, може спричиняти наслідки, співмірні з терористичним актом. Правоохоронна система має жорстко відповідати на ці виклики: розслідувати злочини, попереджати правопорушення, доводити справи до суду, вимагаючи максимально можливого покарання за такі дії. Окрема увага має бути до пунктів прийому металобрухту, чиї дії провокують зловмисників", – наголосив керівник Укрзалізниці.

Як повідомляв Укрінформ, 19 червня близько 4 години ранку на станції Нижньодніпровськ-Вузол через крадіжку верхньої будови колії сталося сходження локомотива та 15 вантажних вагонів. Про інцидент поінформовано правоохоронні органи.

Сходження сталося через розкрадання злодіями болтів та скріплень головної колії № 3 станції. Вісім вагонів, що зійшли з рейок, були навантажені прокатом, трубною заготовкою та дизпаливом, сім - порожніх.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-