У Дніпрі зійшов із рейок вантажний потяг

У Дніпрі зійшов із рейок вантажний потяг

Фото, відео
Укрінформ
Внаслідок розкрадання зловмисниками болтів та скріплень головної колії на станції Нижньодніпровськ-Вузол зійшли з рейок локомотив та 16 вагонів.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Укрзалізниця».

«Сьогодні, 19 червня 2018 року, близько 4-ї ночі на станції Нижньодніпровськ-Вузол через крадіжку верхньої будови колії сталося сходження локомотива та 15 вантажних вагонів. Про інцидент повідомлено правоохоронні органи, на місці працює комісія ПАТ «Укрзалізниця», - йдеться у повідомленні.

У Дніпрі зійшов із рейок вантажний потяг / Фото: Микола Мякшиков, Укрінформ

Зазначається, що 8 вагонів, що зійшли з рейок, були навантажені прокатом, трубною заготовкою і дизпаливом (5,1 та 2 відповідно), 7 - порожніх.

Читайте також: До Дня Конституції курсуватимуть 7 додаткових поїздів

Унаслідок інциденту пасажирські поїзди далекого сполучення не затримуються. На 1 год. 3 хв. запізнився на прибуття приміський поїзд Дніпро - Орлівщина. Приміський поїзд Красноград - Дніпро затримується на 1 год.13 хв., Дніпро - Орлівщина - на 1 год. 55 хв.

Залізничники занепокоєні ситуацією, яка склалася через несанкціоновані втручання сторонніх осіб у роботу залізничного транспорту. За їх словами, за добу в галузі фіксується по кілька втручань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-