У Маріуполі побили прикордонника за вимогу дати меню українською

У Маріуполі побили прикордонника за вимогу дати меню українською

Укрінформ
У Маріуполі поліція перевіряє факт побиття підполковника Держприкордонслужби України Станіслава Керода в кафе за його вимогу дати меню українською мовою.

Про це кореспонденту Укрінформу у понеділок повідомили в прес-службі поліції Маріуполя, коментуючи інформацію про побиття військовослужбовця.

"Вчора за викликом, який надійшов на телефон "102", на місце виїхала патрульна поліція і потім слідчо-оперативна група. Даний факт зареєстрований і по ньому проводиться перевірка. Більш на даний момент нічого сказати не можемо", - зазначили у поліції.

За інформацією користувачки Facebook і знайомої Керода Соломії Бобровської, інцидент стався у неділю ввечері в одній із кав'ярень Маріуполя. За її словами, коли Керод прийшов у кав'ярню RedCups RDCP Lounge з колегами, "охорона завалила Стаса на підлогу і тупо зламала йому щелепу. Все через прохання поважати клієнтів і дати меню українською мовою".

Читайте також: В США пуерторіканець вчить танцювати дітей українські народні танці

Бобровська також повідомила, що Керод - підполковник Держприкордонслужби, 14 років служить на східних кордонах України.

Вона нагадала, що Керод втратив дім, коли почалася війна, виводив з усіх гарячих точок Донецької області своїх побратимів, минулого року отримав Орден Данила Галицького; очолює пропускний пункт Сартана.

"Не раз лежав у шпиталі після обстрілів. Минулого року внаслідок прямого влучання під час мінометних обстрілів його "база" згоріла. Починав відбудовувати все майже заново", - зазначила Бобровська та запропонувала всіх небайдужих не залишити цю подію непоміченою та захистити честь і гідність українського військовослужбовця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-