У Маріуполі молодик влаштував стрілянину на дитячому майданчику

У Маріуполі молодик влаштував стрілянину на дитячому майданчику

Укрінформ
В Маріуполі затримали зловмисника, який на дитячому майданчику вистрелив у чоловіка. Поранений знаходиться в реанімації.

Про це  повідомили в поліції Донецької області.

«На дитячому майданчику виник конфлікт між місцевими мешканцями, внаслідок якого одного з чоловіків було поранено з травматичного пістолету... Пораненого було госпіталізовано до місцевої лікарні. Наразі він знаходиться в реанімації», - йдеться у повідомленні.

У поліції з’ясували, що на подвір’ї грали діти водяними пістолетами. З вікна це побачив зловмисник, який знаходився у стані сильного алкогольного сп’яніння. З його слів, йому здалося, що дорослі, які знаходилися поруч, направляли справжню зброю на дітлахів, тому чоловік вирішив врятувати малечу. Зловмисник з криками вибіг на подвір’я та один раз вистрелив вгору. Батьки дітей почали заспокоювати агресора, намагаючись відібрати зброю, але в  цей час чоловік 2 рази вистрелив в 30-річного батька одного з дітей.

Читайте також: Внаслідок стрілянини на вечірці в США поранено 7 людей

Цей 59-річний зловмисник повідомив, що купив травматичний пістолет через інтернет-мережу для самооборони.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статі передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-