У Чернігові молодь зафарбовувала рекламу наркотиків на парканах і будівлях

У Чернігові молодь зафарбовувала рекламу наркотиків на парканах і будівлях

Фото
Укрінформ
У Чернігові відбулась акція "Зафарбуй негатив!", спрямована на знищення розміщеної на парканах та стінах будівель реклами наркотиків та психотропних речовин.

Про це повідомила прес-служба Чернігівської міської ради.

"Ідея проведення такої акції пов’язана з тим, що останнім часом на стінах житлових будинків та інших приміщень з'явилося багато написів із прямою рекламою психотропних та наркотичних речовин. Там прямо вказані номери телефонів, Viber, перелік препаратів. Жителів Чернігова запросили на цей захід, щоб спробувати зробити середовище нашого міста трошки чистішим від "настінного бруду", - прокоментував подію депутат міської ради та начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту, яке, власне, й організувало захід, Андрій Дериземля.

Читайте також: На Херсонщині суд призначив підозрюваному у збуті наркотиків заставу 1,5 млн грн

Збір охочих долучитися до благородної справи був призначений у центрі міста біля світломузичного фонтана. Туди прийшло чимало небайдужих -  представники громадських організацій та футбольного клубу "Десна". Їм видали перелік адрес, де на будинках є такі надписи, фарбу, пензлі, рукавички, розподілили на 5 груп і відпустили працювати. Загалом управлінню через соцмережі містяни повідомили про 14 таких адрес.

Минулого тижня у Facebook з’являлася інформація про аналогічну роботу, започатковану в Чернігові активістами. Нинішня ж акція присвячена відзначенню Всесвітнього дня охорони навколишнього середовища.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-