На Херсонщині суд призначив підозрюваному у збуті наркотиків заставу 1,5 млн грн

На Херсонщині суд призначив підозрюваному у збуті наркотиків заставу 1,5 млн грн

Укрінформ
На Херсонщині у Голопристанському районі суд заарештував 32-річного підозрюваного у розповсюдженні наркотиків терміном на 60 діб з правом звільнення під заставу в розмірі 1,5 мільйона гривень.

Про це повідомив у середу відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

"Суд заарештував чоловіка на 60 діб з правом звільнення під заставу в розмірі півтора мільйона гривень", - йдеться у повідомленні.

Як зазначають правоохоронці, у місті Гола Пристань поліцейські затримали 32-річного місцевого жителя, який займався збутом серед молоді особливо небезпечного наркотичного засобу - ацетильованого опію. В його гаражі, крім медичних шприців з наркотичною речовиною, оперативники виявили 150 кубів концентрату ацетильованого опію. Якщо його перевести у готові дози для вживання, це б становило 1500 мл особливо небезпечного наркотика вартістю 150 тис. гривень.

Читайте також: Прикордонний пес завадив перевезенню 26 кг наркотиків

Наразі правоохоронці встановлюють канал потрапляння наркотика до чоловіка, а також відпрацьовують його зв'язки. Усе вилучене направлено на дослідження.

Як зазначають у поліції, зловмисник раніше не притягався до кримінальної відповідальності, сам наркотики не вживає. З клієнтами домовлявся телефоном і особисто розвозив "товар" у призначені покупцями місця.

Читайте також: У “Борисполі" спіймали наркокур'єра з кокаїном на $760 тисяч

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів". Покарання передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-