У Черкасах нагородили військову, яка пішла в АТО після загибелі сина-

У Черкасах нагородили військову, яка пішла в АТО після загибелі сина-"кіборга"

Укрінформ
У Черкасах нагрудним знаком "За мужність та героїзм" нагородили Світлану Чорну, яка пішла служити в АТО після загибелі сина - захисника Донецького аеропорту Андрія Терещенка.

Про це повідомляє прес-служба Черкаської міської ради. 

"Оплесками сьогодні зустріли всі присутні члени виконкому та запрошені в залі мужню захисницю, яка щойно приїхала до Черкас із зони АТО, Світлану Миколаївну Чорну. Вона – мама загиблого під час захисту Донецького аеропорту Терещенка Андрія Сергійовича. Після загибелі сина ця тендітна ззовні, але надзвичайно сильна духом жінка стала на захист України", - йдеться у повідомленні.

Відзнаку жінці вручили "за сумлінне виконання найсвятішого обов’язку громадян України – захисту її незалежності та територіальної цілісності під час безпосередньої участі в антитерористичній операції та виявлений патріотизм".

У мерії зазначили, що Світлана Чорна – військовослужбовець 43-ої окремої артилерійської бригади Збройних сил України. Вона постійно перебуває в зоні проведення операції об’єднаних сил, а днями приїхала до Черкас у короткотермінову відпустку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-