На виборчих дільницях в Одеській області шукають вибухівку

На виборчих дільницях в Одеській області шукають вибухівку

Укрінформ
На Одещині правоохоронці знову перевіряють інформацію про замінування чотирьох виборчих дільниць у Великомихайлівському та Ширяївському районах.

Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області на своїй сторінці у Facebook.

"На Одещині поліція перевіряє інформацію про замінування виборчих дільниць. Повідомлення надійшло на спецлінію 102 о 08.02", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі на чотирьох виборчих дільницях у Великомихайлівському та Ширяївському районах працюють слідчо-оперативні групи поліції, вибухотехніки та кінологи з собаками. Вони перевіряють дільниці на наявність вибухонебезпечних пристроїв чи речовин.

Як повідомляв Укрінформ, у суботу, 2 червня, одеська поліція теж отримувала подібні анонімні повідомлення про замінування виборчих дільниць. У селі Цебрикове Великомихайлівського району навіть сталося зіткнення між громадянами і правоохоронцями, які приїхали на виклик та намагалися евакуювати людей. Дії правоохоронців обурили декого з громадян. Присутні почали чинити опір та розпилили у бік працівників поліції газ. За попередніми даними, внаслідок фізичного протистояння постраждало 13 правоохоронців. Розпочато кримінальне провадження за ст. 345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Читайте також: У Львові шукають вибухівку у дев’яти бізнес-центрах, людей евакуюють

У неділю, 3 червня, у ряді населених пунктів в Україні відбудуться перші або проміжні чи повторні вибори депутатів та голів сільських і селищних рад, а також старост деяких сіл і селищ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-