Представник Китаю назвав чотири галузі, цікаві для співпраці з Україною

Представник Китаю назвав чотири галузі, цікаві для співпраці з Україною

Укрінформ
Співробітництво Китаю з Україною можливе у чотирьох перспективних для китайського бізнесу галузях - інфраструктура, енергетика, сільське господарство, культура й туризм.

Про це поінформував генеральний секретар Китайської асоціації з розвитку підприємств за кордоном Хе Чженьвей у четвер на зустрічі підприємців Херсонщини з делегацією Китайської асоціації з розвитку підприємств за кордоном, що відбулася у межах другого Українсько-китайського форуму економічного співробітництва, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я хотів би сказати, на якому напрямку зараз (можливе - ред.) співробітництво Китаю та України. У нас зараз все більше підприємств цікавляться інфраструктурою, це перше. Друге - це енергетика, у тому числі сонячна, третє - це сільське господарство, а четверте - це культура і туризм", - розповів Хе Чженьвей.

Читайте також: Мед і соя: Китай чекає збільшення українського експорту

Разом з тим, він наголосив, що китайських бізнесменів особливо цікавить співробітництво з Україною, і зокрема з Херсонщиною, в аграрній сфері. "Ми знаємо Херсонщину саме як багатий сільськогосподарський регіон в Україні. Тому я хотів би особливо сказати про співробітництво у сільському господарстві", - сказав генеральний секретар Китайської асоціації з розвитку підприємств за кордоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-