Херсонський аеропорт веде перемовини з Ernest Airlines про авіасполучення з Італією

Херсонський аеропорт веде перемовини з Ernest Airlines про авіасполучення з Італією

Укрінформ
Херсонський аеропорт веде перемовини із авіакомпанією-лоукостером Ernest Airlines про відкриття авіарейсів із Херсона до Італії, в місто Мілан.

Про це поінформував у четвер директор комунального підприємства Херсонської обласної ради "Херсонські авіалінії" Віталій Кучерук на зустрічі з делегацією Китайської асоціації з розвитку підприємств за кордоном, що відбулася в Херсоні у рамках другого Українсько-китайського форуму економічного співробітництва, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ernest Airlines, це лоукост-перевізник шведський. Ведемо переговори (про відкриття авіарейсів з Херсона - ред.) на Мілан", - розповів Кучерук.

За його словами, також продовжуються перемовини херсонського аеропорту із відомою ірландською авіакомпанією-лоукостером Ryanair щодо відкриття авіарейсів із Херсона до угорського Будапешта та німецького Франкфурта-на-Майні.

Як повідомлялося, авіакомпанія Ernest Airlines створена групою шведських та італійських інвесторів.

Читайте також: Херсонський аеропорт має амбітний план щодо збільшення пасажирів

27 грудня 2011 року на сесії Херсонської обласної ради депутати прийняли рішення про створення комунального підприємства обласної ради - "Херсонські авіалінії", якому 4 жовтня 2012 року було офіційно передано майно цілісного майнового комплексу "Аеропорт "Херсон". Херсонський аеропорт з 2006 року не приймав літаки і до весни 2013 року був фактично непрацюючим підприємством. З 27 липня 2013 року звідси було розпочато регулярні авіарейси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-