Львівщина збереже безкоштовний проїзд для учасників АТО

Львівщина збереже безкоштовний проїзд для учасників АТО

Укрінформ
На Львівщині учасники АТО й надалі користуватимуться безкоштовним проїздом у громадському транспорті.

Обласна влада домовилася з перевізниками, аби при монетизації пільг не було допущено зниження рівня соцзахисту учасників АТО, повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

«Зважаючи на звернення громадських організацій учасників АТО щодо надання пільг з оплати проїзду усіма видами транспорту у готівковій формі, обласна держадміністрація домовилась із автотранспортними підприємствами про подальший безкоштовний проїзд для учасників АТО», - зазначила директор департаменту соціального захисту населення ОДА Наталія Кук.

Читайте також: Москаль просить у Кабміну майже 200 мільйонів на монетизацію пільг

Як повідомляв Укрінформ, Львівщина виступила ініціатором монетизації пільг на проїзд у громадському транспорті, а також при оплаті за житло, енергоносії та інші комунальні послуги. Уряд підтримав цю ініціативу і 14 березня цього року Кабінет Міністрів схвалив постанову «Деякі питання надання пільг у готівковій формі з оплати проїзду усіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах» із дорученням Міністерству соціальної політики про доопрацювання зазначеної постанови з урахуванням пропозицій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-