У Мінекономрозвитку розказали про підтримку стартапів у регіонах

У Мінекономрозвитку розказали про підтримку стартапів у регіонах

Укрінформ
Міністерство економічного розвитку працює над тим, щоб полегшити пошук фінансової підтримки для втілення новаторських ідей, аби ці ідеї не залишалися на полицях.

Про це сказав заступник міністра економічного розвитку Михайло Тітарчук, перебуваючи з робочою поїздкою на Львівщині, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Міністерство економічного розвитку формуватиме політику, яка полегшить пошук фінансування, підтримки стартапів, розвитку державних та недержавних програм підтримки. З часом більшість новаторських ідей має втілюватися в реальні проекти, а не залишатися на полицях лабораторій чи дослідницьких центрів», - сказав Тітарчук.

Читайте також: Більшість новаторських ідей має втілюватись у реальні проекти - Кубів

За його словами, головним розробником законопроекту «Про розвиток інновацій» є Мінекономрозвитку. Нове законодавство про інновації має створити фундамент для їх підтримки, закріпити сучасні принципи та поняття згідно з кращими міжнародними практиками.

Тітарчук наголосив, що підтримка інновацій – важливий чинник розвитку економіки, а охорона прав інтелектуальної власності повинна здійснюватися на національному рівні. Через нагальну потребу змін у сфері інтелектуальної власності реформа системи стала пріоритетною для уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-