Під Трускавцем збудують дорогу в обхід карстового провалля

Під Трускавцем збудують дорогу в обхід карстового провалля

Укрінформ
На Львівщині у 2018-у році розпочнуть будівництво нової ділянки дороги в обхід провалля, що утворилось торік внаслідок землетрусу поблизу Трускавця.

Про це повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

«Служба автомобільних доріг у Львівській області розробила та подала у Державне підприємство «Укрдержбудекспертиза» проектну документацію для початку робіт у 2018 році з будівництва нової ділянки автомобільної дороги державного значення Т-14-02 Східниця - Пісочна на ділянці км 16+100 км 21+700 (обхід м. Трускавця) Львівської області», - зазначили у прес-службі.

Як зазначається, будівництво нової автомобільної дороги стало гостро необхідним через просідання земляної поверхні, яке відбулося на території рудника №2 Стебницького гірничо-хімічного комбінату «Полімінерал», де минулого року стався обвал.

Читайте також: Нове карстове провалля поблизу Трускавця размиває річка

Прокладати автотрасу передбачається за параметрами II технічної категорії, довжиною 3,9 км з двома кільцевими розв’язками. Вартість будівельних робіт буде встановлена після проведення експертизи проекту.

Як повідомлялося, 30 вересня 2017 року на території шахтного поля рудника №2 ПАТ "Стебницьке гірничо-хімічне підприємство "Полімінерал" на Львівщині було виявлено провалля земної поверхні. Внаслідок обвалу стався землетрус.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-