Отруєння у Черкасах: п'ятеро дітей та вчитель залишаються у лікарні

Отруєння у Черкасах: п'ятеро дітей та вчитель залишаються у лікарні

Укрінформ
У Черкасах після групового отруєння невідомою речовиною у лікарні залишаються п'ятеро постраждалих дітей та один викладач.

Про це повідомляє прес-служба Черкаської обласної держадміністрації.

"З обласної лікарні виписали вже майже всіх учнів – потерпілих внаслідок надзвичайної ситуації, що трапилась минулого тижня у Черкаській школі № 8. Натепер у медичному закладі лишається п’ятеро дітей та один викладач", - йдеться у повідомленні. 

Як зазначає заступник начальника управління охорони здоров’я ОДА Лариса Кошова, стан хворих наразі задовільний. Водночас всі виписані пацієнти перебуватимуть під наглядом лікарів в амбулаторних умовах.

Читайте також: У черкаській школі, де отруїлися діти, поновили навчання

Як повідомляв Укрінформ, 8 травня під час шкільної лінійки в черкаській загальноосвітній школі №8 учні 2-9 класів почали втрачати свідомість, відчували нудоту. Загалом на заході перебувало 424 учні та 26 вчителів. З них було госпіталізовано 55 дітей та 4 дорослих (трьох вчителів та технічну працівницю), дванадцять осіб при цьому потрапило в реанімацію.

Поліція розпочала кримінальне провадження за статтею про порушення санітарних правил.

Станом на п'ятницю, 11 травня, аналізи не виявили шкідливих речовин у приміщеннях школи, а також у грунті, воді та повітрі на території навчального закладу.

В понеділок, 14 травня, навчання у школі поновили.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-