У Миколаєві депутата облради полили кефіром на ході “Безсмертного полку”

У Миколаєві депутата облради полили кефіром на ході “Безсмертного полку”

Відео
Укрінформ
У Миколаєві відбулася хода так званого “Безсмертного полку”, на чолі колони були помічені депутати Миколаївської облради – колишні регіонали та комуністи.

Колона несла червоні транспаранти з написом «Безсмертний полк», портрети учасників війни, учасники викрикували свої вже традиційні лозунги «Спасібо дєду за побєду», «Фашізм не пройдьот», повідомляє кореспондент Укрінформу.

Учасники ходи кричали «Ура», нинішню війну на Сході України називали «бєзсмисленною», а Другу світову війну – «Великою вітчизняною».

Колону охороняла величезна кількість правоохоронців, включаючи спецпідрозділи у повній викладці. За дійством спостерігали проукраїнські активісти та учасники АТО – вони йшли попереду «Безсмертного полку» з українськими прапорами. Дві колони розділяли кордони поліції.

Читайте також: У Києві російського дипломата облили фекаліями і зеленкою — ЗМІ

Коли учасники ходи вже почали розходитися, хтось кинув в одного з її організаторів, депутата обласної ради, колишнього регіонала Миколу Кравченка пакет з кефіром. Щоправда, той лише трохи його обляпав. Депутат сприйняв цю пригоду з посмішкою і подякував за те, що йому, мовляв, «підлили кефірчику».

Наразі сутичок вдалося уникнути. Поліція затримала кілька людей із забороненою символікою – георгіївськими стрічками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-