Троїцький міст на Луганщині відремонтують до кінця травня

Троїцький міст на Луганщині відремонтують до кінця травня

Укрінформ
Капітальний ремонт мосту в селищі Троїцьке, зруйнованого унаслідок ворожого вогню бойовиків у 2015 році, завершать до кінця травня.

Про це повідомляється на сайті Служби автомобільних доріг у Луганській області.

"Підходять до завершення роботи із капітального ремонту мосту в селищі Троїцьке, Попаснянського району. Капітальний ремонт проводять військовослужбовці 26-го об'єднаного загону Державної спеціальної служби транспорту Міністерства інфраструктури України", - йдеться у повідомленні. 

За словами командира військової частини Т0310, у складі якої перебуває Окремий мостовий загін 26 об'єднаного загону Державної спеціальної служби транспорту, Сергія Шаповала, ремонтні роботи виконуються за планом і будуть завершені до кінця травня.

Він наголосив, що міст, який знаходиться на відстані півтора кілометра від ворожих позицій, необхідно було збудувати заново. Вцілілими від ворожого вогню залишилися лише дві мостові опори. Військовими було забезпечено роботу переправи для забезпечення автомобільного сполучення навколишніх населених пунктів.  

Водночас, за словами заступника голови Луганської облдержадміністрації Вадима Данієляна, на сьогодні з робіт залишилося покласти асфальт та зробити бар’єрне огородження. 

Як відомо, міст у в селищі Троїцьке через річку Лугань (пункт пропуску "Танюшівка" - Старобільськ - Артемівськ - Комишуваха - Попасна - Мирон ГРЕС) було пошкоджено в результаті бойових дій. Після підриву моста проїзд до Троїцького був заблокований.

Роботи здійснюються за рахунок коштів Державного бюджету. Виконання проектно-вишукувальних робіт по капітальному ремонту пошкоджених мостів Луганщини проходить за рахунок обласного бюджету. Роботи на об’єкті ведуться з початку осені минулого року.

Як повідомлялося, у жовтні 2017 року військові здали в експлуатацію після капітального ремонту, зруйнований бойовиками Томашівський міст.

Фото з відкритих джерел.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-