Кількість постраждалих у масштабній ДТП на Миколаївщині зросла до дев'ятнадцяти

Кількість постраждалих у масштабній ДТП на Миколаївщині зросла до дев'ятнадцяти

Укрінформ
На Миколаївщині кількість постраждалих внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю пасажирського автобуса, військового автомобіля та вантажівки зросла 19 осіб, серед яких одна дитина.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

“Внаслідок ДТП станом на сьогодні, 4 травня, по допомогу до лікарні звернулись вже 19 громадян. Більшість це мешканці Очакова та Очаківського району, віком від 18-ти до 59-ти років, четверо з них госпіталізовані. Серед потерпілих трирічний хлопчик, який лікується амбулаторно”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 49-річний водій вантажівки після надання медичної допомоги залишив медичний заклад, а водій автобусу з переломом ноги знаходиться у стаціонарі. Постраждалі зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості, переважно садна, забої та гематоми й перебувають на амбулаторному лікуванні. 

Відомості про ДТП внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Для встановлення усіх обставин та причин ДТП слідчі звернулися до суду з клопотанням про призначення ряду судових експертиз, зокрема, направлено запит до служби автомобільних доріг щодо надання копії акту обстеження дорожніх умов на ділянці, де сталась автопригода, за висновками яких винним особам буде повідомлено про підозру. Тривають слідчі дії.

Читайте також: На Миколаївщині зіткнулися військове авто, вантажівка та автобус

Як повідомлялося, 3 травня близько 13:45 на автодорозі «Одеса – Мелітополь – Новоазовськ» поблизу села Іванівка Миколаївського району сталося зіткнення вантажного автомобіля DAF з причепом, мікроавтобуса Mazda з десятьма військовими та рейсового автобуса Еталон сполученням «Миколаїв – Очаків», в салоні якого перебували 25 пасажирів. Тоді у ВМС України повідомили про 10 постраждалих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-