Омелян доручив терміново організувати ремонт доріг на Миколаївщині

Омелян доручив терміново організувати ремонт доріг на Миколаївщині

Укрінформ
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян доручив до вечора 5 травня організувати процес ремонту автошляхів у Миколаївській області та пригрозив кадровими рішеннями у разі невиконання.

Відповідне рішення прийняв урядовець сьогодні, 4 травня, за підсумками наради щодо проблемних питань ремонту доріг в Миколаївській області, повідомляє прес-служба Мінінфраструктури. 

"До завтрашнього вечора я чекаю на графік дорожніх робіт по Миколаївській області на цей рік, а також план його виконання. Мене не цікавить, як область і дорожні служби організують процес - мене цікавить результат. Керівництво області звітуватиметься мені щоденно про обсяг робіт, який було виконано за день", - заявив він, наголосивши, що ситуація, коли кошти на ремонт автошляхів Миколаївщини виділені у розмірі понад 1 млрд гривень, а дороги не ремонтуються, є неприпустимою.

Урядовець дав доручення терміново організувати процес ремонту доріг в області. Під час наради було схвалено рішення про відрядження представників керівництва Укравтодору та Укртрансбезпеки до Миколаївської області на два тижні з метою кращої організації процесу ремонту доріг та посилення габаритно-вагового контролю на автошляхах.

"Такого бути не може, що країна під час війни виділяє кошти на ремонт доріг, а місцева влада і дорожні служби не можуть домовитися між собою і організувати процес. Станом на сьогодні Миколаївщина однією з найгірших областей за станом автошляхів та темпами їх відновлення", - додав міністр.

Читайте також: Омелян запевняє, що трасу Одеса-Рені завершать цьогоріч

Омелян також пригрозив відповідними кадровими рішеннями на рівні області, якщо доручення міністерства не було виконано вчасно.

"Ще раз звертаюся до представників Миколаївщини: якщо ви всі не знайдете спільної мови між собою і не візьметеся до роботи, будуть прийняті відповідні кадрові рішення. Часу у вас небагато – я чекаю на результат. І міністерство, і Укравтодор готові надати області всю необхідну підтримку, але працювати замість вас ніхто не буде. Якісні дороги – ось мірило вашої ефективності", - додав очільник міністерства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-