Підривні роботи на території арсеналу у Балаклії не велися - МОУ

Підривні роботи на території арсеналу у Балаклії не велися - МОУ

Укрінформ
Підривні роботи на території військового арсеналу у Балаклії на Харківщині 3 травня не проводилися, причини займання наразі з'ясовуються.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Причини займання наразі з’ясовуються. Відомо, що в той час на території технічного майданчика працювали групи, які готували територію для подальшого очищення. Підривні роботи в той час на території майданчика не проводилися", - наголосили в МОУ.

У відомстві зазначили, що на місці працюють пожежні команди ЗСУ та ДСНС. Для ліквідації займання залучено 2 пожежні танки, інженерну машину розгородження, 8 пожежних автомобілів, літак Ан-32 та вертоліт Мі-8, також додатково направлено ще 2 пожежні танки. Здійснюється повітряна розвідка за допомогою вертольота, залучено підрозділи Військової служби правопорядку ЗСУ для оточення території.

На місце події вилетіла оперативна група Міноборони та Генштабу ЗСУ, яка з'ясовуватиме обставини займання.

Читайте також: До гасіння пожежі у Балаклії залучили авіацію

Як повідомляв Укрінформ, 3 травня о 13.35 в результаті займання сухої трави  розпочалася пожежа на колишній технічній території 65 арсеналу у Балаклії на Харківщині. Там проводилися роботи з очищення і розмінування залишків снарядів, які не розірвалися в результаті торішньої надзвичайної події, коли на арсеналі сталася пожежа з подальшою детонацією боєприпасів.

Постраждалих наразі немає, пошкодження інфраструктури також не зафіксовано.

Фото: kh.depo.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-