До гасіння пожежі у Балаклії залучили авіацію

До гасіння пожежі у Балаклії залучили авіацію

Укрінформ
До гасіння пожежі на території військової частини у місті Балаклія Харківської області залучено авіацію Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"Станом на 17:00, від ДСНС на місці події працює Зведений загін Головного управління ДСНС України у Харківській області у складі 37 одиниць техніки та 150 чоловік особового складу", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що про заходи, які вживаються ДСНС для нормалізації ситуації на технічній території військової частини «65 Арсенал», голова Служби Микола Чечоткін проінформував Президента України Петра Порошенка.

За дорученням глави держави, залучено авіацію ДСНС, яка о 16:50 приступила до гасіння пожежі.

Читайте також: Танк наїхав на снаряд: в Міноборони назвали причину вибухів у Балаклії

Як повідомляв Укрінформ, 3 травня о 13.35 почалася пожежа в результаті займання сухої трави на колишній технічній території 65 арсеналу у Балаклії на Харківщині. Там проводилися роботи з очищення і розмінування залишків снарядів, які не розірвалися в результаті торішньої надзвичайної події, коли на арсеналі сталася пожежа з подальшою детонацією боєприпасів.

Унаслідок пожежі на колишній технічній території 65 арсеналу у Балаклії на Харківщині постраждалих немає, пошкодження інфраструктури також не зафіксовано. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-