На військовому арсеналі у Балаклії знову сталася пожежа

На військовому арсеналі у Балаклії знову сталася пожежа

Укрінформ
На колишній технічній території 65 арсеналу у Балаклії на Харківщині, де торік сталася масштабна пожежа з детонацією боєприпасів, розпочалася пожежа.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Сьогодні, 3 травня, о 13.35 розпочалась пожежа внаслідок займання сухої трави на колишній технічній території 65 арсеналу, що у Балаклії на Харківщині. Там тривали роботи з очищення і розмінування залишків снарядів, які не розірвалися внаслідок минулорічної надзвичайної події", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до локалізації пожежі залучено два пожежні танки та інженерну машину розгородження. Особовий склад, який залучався до робіт з розмінування, евакуйовано. Військовослужбовці спільно з ДСНС вживають усіх заходів для убезпечення місцевих мешканців, наголосили у МОУ.

Читайте також: Вибухи у Калинівці: Пашинський обурений, що після Балаклії не зробили висновків

Як повідомлялося, 23 березня 2017 року в Балаклії Харківської області на військовому арсеналі вночі сталася пожежа, що спричинила детонацію боєприпасів. Тоді загинули дві людини, одна була поранена, 345 будинків пошкоджені. В результаті інциденту було евакуйовано близько 20 тисяч жителів Балаклії та ще двох населених пунктів.

Фото: соцмережі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-