МІП готує великий форум у Краматорську влітку — Джапарова

МІП готує великий форум у Краматорську влітку — Джапарова

Укрінформ
У червні у Краматорську на Донеччині планується проведення великого форуму щодо актуальних питань розвитку українського Донбасу.

Про це розповіла перший заступник міністра інформаційної політики Еміне Джапарова під час презентації відеоролику “100 років звільнення українського Донбасу від російсько-більшовицьких загарбників 1918-2018” в Укрінформі.

“Треба іти на місця, не тільки в Києві розповідати про український Донбас, а й на Донбасі розповідати про український Донбас, у зв’язку з чим наразі готуємо проведення великого форуму, напевно, у Краматорську, який буде присвячено роковинам окупації, і ми плануємо його у червні”, - зазначила вона.

За її словами, до участі будуть залучені громадські діячі, журналісти, представники центральної та місцевої влади.

Читайте також: МІП презентував ролик до сторіччя визволення Донбасу від російсько-більшовицьких окупантів

Як повідомлялося раніше, 20 листопада 2017 року Міністерство інформаційної політики презентувало медіакампанію “Літопис українського Донбасу” та перший відеоролик цього циклу “100 років з дня підняття українського прапора на Донбасі”.

У середу, 25 квітня, відбулася презентація другого відеоролика із цього циклу під назвою “100 років звільнення українського Донбасу від російсько-більшовицьких загарбників 1918-2018”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-