Поліція назвала підозрюваного в жорстокому вбивстві у Кам’янському

Поліція назвала підозрюваного в жорстокому вбивстві у Кам’янському

Укрінформ
Дніпродзержинською місцевою прокуратурою спільно зі співробітниками Кам’янського відділу поліції в рамках кримінального провадження за фактом жорстокого вбивства мешканки міста Кам’янське повідомлено про підозру 44-річному раніше судимому громадянину.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

«23 квітня 2018 року на вул. Вокзальній у м. Кам’янське виявлено фрагменти розчленованого тіла жінки. Правоохоронними органами встановлено особу потерпілої – нею виявилася 43-річна місцева мешканка. Під підозрою опинився 44-річний знайомий жінки, який перебував з нею у дружніх та інтимних стосунках», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що громадянин вже притягувався до кримінальної відповідальності за тяжкий злочин та у 2016 році був звільнений з місць позбавлення волі.

Наразі його затримано у порядку ст. 208 КПК України. Призначено ряд судових експертиз. Досудове розслідування триває.

Читайте також: У Миколаєві неповнолітній стверджує, що поліцейські поламали йому кістки

Як повідомили ЗМІ, в ході допиту чоловік розповів, що 10-11 квітня він зустрівся зі своєю жертвою, вони розпивали спиртні напої. Потім пішли в квартиру, де він проживав зі своєю матір'ю. Мати в той момент була в іншому місті. Між нетверезими чоловіком і жінкою розгорілася сварка, сталася бійка. Побивши свою подругу, чоловік пішов спати, а на ранок виявив, що вона мертва.

За його словами, кілька днів труп пролежав у квартирі, поки він пив і гуляв зі своїми знайомими. Повернувшись додому, він вирішив рзчленувати труп, щоб позбавитись його. Розчленовував він його у ванні за допомогою кухонного ножа і сокири. Руки і ноги в пакеті вивіз на маршрутці привіз в правобережну частину Кам’янського і викинув в посадці на вулиці Вокзальній. На наступний день вивіз голову в район ДМК. Тулуб за допомогою «кравчучки» відвіз на територію Петриківського району, в посадку біля третього мікрорайону лівобережжя, сховавши його в купі листя.

Як розповів начальник відділу поліції міста Кам’янського Сергій Лукашов, тулуб, схоже, обпечений. Розглядається версія, що купу листя підпалювали.

Фото sobitie.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-