СБУ провела масштабні антитерористичні навчання

СБУ провела масштабні антитерористичні навчання

Фото
Укрінформ
На базі одного із стратегічно важливих об'єктів Білгород-Дністровського району Одеської області СБУ провела чотирьохденні антитерористичні навчання в умовах, максимально наближених до реальних викликів.

Про це повідомляє Одеське облуправління СБУ.

"За легендою навчань дві "диверсійні" групи здійснили мінування одного з військових об'єктів Одеської області. Спільними зусиллями учасників антитерористичної діяльності вдалося своєчасно виявити й нейтралізувати встановлені вибухові пристрої. Після викриття "зловмисники" сховались від правоохоронців у будівлі, яку було блоковано", - зазначили в відомстві.

Підрозділ Центру спецоперацій "А" провів силову фазу, під час якої "диверсанти" чинили опір - відкрили зустрічний вогонь, облаштували "розтяжку" та використовували димові шашки. Друга група "диверсантів" була знешкоджена під час спроби прорватися через оточення правоохоронців на авто.

Читайте також: Український спецназ і SWAT провели спільне тренування

Залучені до навчання підрозділи продемонстрували готовність протидіяти терористично-диверсійним проявам та ефективно виконувати свої функції в екстремальних умовах.

На Одещині СБУ провела масштабні антитерористичні навчання

У тренуваннях, умови яких були максимально наближені до реальних, взяли участь регіональні підрозділи СБУ, Збройних сил України, Нацгвардії, поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, прикордонники, представники органів обласної та місцевої влади.

Як повідомлялося, антитерористичні навчання розпочалися 17 квітня на території півдня Одеської області, зокрема поряд з населеними пунктами Затока, Сергіївка, Шабо, Прибережне, Біленьке та прилеглими територіями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-