Криворізька ДТП: суд арештував водія Mazda без права на заставу

Криворізька ДТП: суд арештував водія Mazda без права на заставу

Укрінформ
Cуд обрав запобіжний захід у вигляді арешту без права внесення застави підозрюваному у скоєнні смертельної ДТП у Кривому Розі, внаслідок якої загинули 9 людей.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

Запобіжний захід обирав Бабушкінський райсуд Дніпра у режимі відеоконференції із Саксаганським райсудом Кривого Рогу, зазначили у відомстві.

"Бабушкінським районним судом м. Дніпро задоволено клопотання прокуратури Дніпропетровської області та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави водію автомобіля Mazda, який підозрюється у порушенні правил дорожнього руху, що призвело до загибелі людей (ч.3 ст.286 КК України). У зв’язку з тяжким станом здоров’я підозрюваний перебуватиме у лікувальному закладі під цілодобовою охороною", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Криворізька ДТП: підозрюваний зможе з'явитися на суд із супроводом медиків

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за даним фактом, здійснюється ГУНП України в області, процесуальне керівництво – прокуратурою Дніпропетровської області.

Як повідомляв Укрінформ, 17 квітня у центрі Кривого Рогу сталася ДТП: автомобіль Mazda під керуванням 67-річного водія скоїв зіткнення з маршрутним таксі та автобусом, в результаті чого 9 людей загинуло та 18 травмовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-