Криворізька ДТП: підозрюваний зможе з'явитися на суд із супроводом медиків

Криворізька ДТП: підозрюваний зможе з'явитися на суд із супроводом медиків

Укрінформ
Лікарі прийняли рішення про можливість участі підозрюваного у спричиненні криворізької ДТП в судовому засіданні, якщо його супроводжуватимуть медики.

Про це це сказав генеральний прокурор Юрій Луценко під час брифінгу 19 квітня у прокуратурі Дніпропетровської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Медики прийняли рішення про можливість участі в судовому засіданні підозрюваного в разі медичного супроводження до зали суду», - зазначив Луценко.

Він сподівається, що завтра, 20 квітня, водія доставлять в суд під наглядом лікарів. Прокурори наполягають на утриманні чоловіка під вартою на час слідства.

Луценко зазначив, що справа про ДТП у Кривому Розі знаходиться під його особистим контролем. На його думку, слідство займе 4-5 місяців – це час проведення експертиз.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок у Кривому Розі на розі вулиць Металургів та Героїв АТО сталася ДТП за участю легкового автомобіля Mazda, маршрутного мікроавтобуса та автобуса, який перевозив співробітників одного з підприємств.

Внаслідок ДТП 9 осіб загинули і 25 постраждали. Наразі в лікарні перебувають 15 постраждалих, один з них у тяжкому стані.

Читайте також: ДТП у Кривому Розі: суд відклали на невизначений термін

Поліція Кривого Рогу відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України за фактом ДТП. Правоохоронці вручили письмове повідомлення про підозру у вчиненні злочину водієві автомобіля Mazda.

18 квітня у місті було оголошено Днем жалоби за загиблими у цій ДТП. Наразі на місце аварії третій день криворіжці приносять квіти й свічки.

У четвер, 19 квітня, судове засідання щодо обрання запобіжного заходу водієві автомобіля Mazda, якого підозрюють у спричиненні ДТП у Кривому Розі, не відбулося через стан його здоров’я.

Фото: "Перший міський"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-