ДТП у Кривому Розі: суд відклали на невизначений термін

ДТП у Кривому Розі: суд відклали на невизначений термін

Укрінформ
Судове засідання щодо обрання запобіжного заходу водієві автомобіля Mazda, якого підозрюють у спричиненні ДПТ у Кривому Розі, внаслідок якої загинули дев'ять осіб і ще 25 отримали травми, перенесено на невизначений термін.

Про це повідомив Перший Криворізький.

"У Саксаганському райсуді Кривого Рогу мало розпочатися слухання справи чоловіка, підозрюваного в порушенні правил дорожнього руху, через якого сталася, за версією слідства, аварія на проспекті Металургів 17 квітня. Судове засідання перенесли через стан здоров'я чоловіка", - йдеться в повідомленні.

Раніше стало відомо, що підозрюваний перебуває під конвоєм в одній з лікарень Кривого Рогу. За інформацією ЗМІ, в нього серйозне онкологічне захворювання.

Як повідомлялося, у вівторок у Кривому Розі на розі вулиць Металургів та Героїв АТО сталася ДТП за участю легкового автомобіля Mazda, маршрутного мікроавтобуса та автобуса, який перевозив співробітників одного з підприємств.

Внаслідок ДТП 9 осіб загинули і 25 постраждали. Наразі в лікарні перебувають 15 постраждалих, один з них у тяжкому стані.

Читайте також: Четверо постраждалих у криворізькій ДТП - у вкрай тяжкому стані

Поліція Кривого Рогу відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України за фактом ДТП. Правоохоронці вручили письмове повідомлення про підозру у вчиненні злочину водієві автомобіля Mazda, який є одним із учасників ДПТ у Кривому Розі.

18 квітня у місті було оголошено Днем жалоби за загиблими у цій ДТП. Наразі на місце аварії третій день криворіжці приносять квіти й свічки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-