На березі Чорного моря спіймали браконьєрів з уловом майже на мільйон

На березі Чорного моря спіймали браконьєрів з уловом майже на мільйон

Відео
Укрінформ
На Херсонщині поблизу села Хорли Каланчацького району прикордонники затримали п'ятьох браконьєрів з уловом червонокнижної риби майже на один мільйон гривень.

Про це повідомило Азово-Чорноморське регіональне управління Держприкордонслужби України.

"Чергових браконьєрів затримали в ніч з 17 на 18 квітня поблизу населеного пункту Хорли. Оперативні співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби спільно з прикордонниками відділу "Хорли" Херсонського загону виявили на березі Чорного моря 5 осіб з уловом червонокнижних порід риби, яку саме вивантажували з плавзасобу. Загалом виявлено дев'ять білуг, одного осетра, тринадцять скатів та одну камбалу. Попередня сума заподіяних державі збитків становить 950 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В українських водоймах до 2050 року може зникнути риба

Під час огляду території прикордонники знайшли поблизу берегової лінії також два автомобілі та лафет для транспортування плавзасобу.

Прикордонники викликали на місце події представників Національної поліції та інших служб, а також направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого за ст.249 ККУ "Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-