Ремонт доріг у Херсоні забезпечений коштами з бюджету лише на 38%

Ремонт доріг у Херсоні забезпечений коштами з бюджету лише на 38%

Укрінформ
У Херсоні роботи по капітальному ремонту доріг профінансовані коштами з міського бюджету лише на 38% від наявної потреби.

Про це поінформувала, доповідаючи у вівторок на засіданні виконкому Херсонської міської ради, начальник відділу доріг управління транспортної, дорожньої інфраструктури та зв'язку міськради Наталія Молнар, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У нас на сьогодні (в роботі - ред.) додаток №2 "Капітальний ремонт доріг". Так, у нас є в роботі 16 млн гривень, а нам потрібно 42 млн гривень. Це ті об'єкти, які тільки включено у плани робіт, а є й ті, які не включені", - розповіла Молнар.

Вона також зазначила, що "у нас, на жаль, не вистачає коштів на виконання ремонтних робіт на наших магістральних дорогах".

Читайте також: У Херсоні молодим вчителям платитимуть стипендії

Разом з тим, як повідомив на засіданні виконкому міський голова Володимир Миколаєнко, наразі міська влада буде приймати рішення про додаткове фінансування у Херсоні ремонту доріг. "Я бачу мінімум 10 млн гривень на центральні магістралі, і 5 млн гривень на внутрішньодворові (дороги - ред.). Будь ласка, врахуйте це. Це моє особисте доручення", - сказав міський голова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-