Князєв доручив перевірити пасажирський транспорт

Князєв доручив перевірити пасажирський транспорт

Укрінформ
Голова Нацполіції Сергій Князєв доручив перевірити технічний стан пасажирського транспорту та посилити контроль за дотриманням Правил дорожнього руху перевізниками.

Про це він повідомив 17 квітня під час відеоселекторної наради з керівництвом структурних підрозділів МВС та НПУ під головуванням першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового, інформує Департамент комунікації Національної поліції України.

"Вчора у ДТП в Луганській області та Одесі тілесних ушкоджень зазнали по 10 пасажирів. Сьогодні зранку маємо жахливу трагедію у Кривому Розі. Звертаюся до керівників підрозділів поліції в областях, патрульної поліції та підрозділів превенції: ми маємо звернути увагу на дорожньо-транспортну інфраструктуру та зробити все, аби запобігти таким страшним випадкам", – підкреслив Князєв.

Він поставив завдання керівникам, відповідальним за напрям превенції та безпеки на дорогах, "негайно розробити план комплексних дій з посилення профілактичних заходів". Йдеться як про перевірку технічного стану автобусів, перевірку дозволів та погодження маршрутів руху транспортних засобів, так і перевірку діяльності перевізників на відповідність усім необхідним вимогам.

Читайте також: ДТП у Кривому Розі: поліція затримала водія автомобіля Маzda

Як повідомляв Укрінформ, у Кривому Розі на перехресті вулиць Металургів та Героїв АТО м. Кривий Ріг сталася ДТП за участю пасажирського транспорту, в якій загинуло 8 осіб, ще 21 особа постраждала. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-