Одному з убивць мера Старобільська дали довічне

Одному з убивць мера Старобільська дали довічне

Укрінформ
Одного з убивць мера Старобільська Володимира Живаги засудили до довічного позбавлення волі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області.

«Розслідуванням встановлено, що двоє мешканців Луганщини у складі організованої злочинної групи, виконуючи замовлення на вбивство, застрелили вказаного посадовця на території подвір'я Старобільської міської ради. Вироком першої інстанції двох вбивць засуджено до 15 років позбавлення волі. За принципової позиції прокуратури Луганщини суд апеляційної інстанції переглянув рішення Старобільського районного суду та частково задовольнив апеляційну скаргу прокурора, ухваливши новий вирок, яким одного з вбивць мера наразі засуджено до найсуворішого покарання - довічного позбавлення волі. Стосовно другого учасника злочинної групи вирок суду залишено без змін», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Луганщині засуджено до 3 років і 7 місяців ув'язнення двох інформаторів "ЛНР"

Як зазначили у прокуратурі, кримінальне провадження стосовно організатора цього замовного вбивства виділено в окреме провадження та його оголошено у розшук.

Як повідомлялося,  22 лютого 2016 року під час обходу території сторож виявив мера, який лежав на землі у внутрішньому дворі Старобільського міськвиконкому. Чоловік помер у кареті швидкої від отриманої вогнепальної рани голови.

Генеральний директор сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Сільгоспхімія" Живага став мером Старобільська Луганської області в 2015 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-