З України видворили грузинського

З України видворили грузинського "злодія в законі"

Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України затримали в Одесі впливового грузинського "злодія у законі" на прізвисько Іраклій Хуту, який нелегально в’їхав в Україну.

Про це повідомляє прес-служба Управління СБУ в Одеській області.

"Співробітники СБУ встановили, що зловмисник незаконно прибув в Україну, використовуючи фіктивні документи. Один з лідерів сухумського клану Іраклій Хуту входить до сорока найвпливовіших злодіїв у законі, що діють на території пострадянського простору", - зазначається у повідомленні.

За інформацією спецслужби, "злодій у законі" прибув в Україну для контролю за діяльністю кримінальних кіл на Одещині та перерозподілу прибутків протиправного бізнесу, зокрема квартирних крадіжок, торгівлі наркотиками та викрадення елітних автомобілів.

Читайте також: З початку року поліція викрила майже 100 злочинних груп і організацій - Аброськін

Правоохоронці затримали Іраклія Хуту з українськими документами на ім’я іншої особи, які він використовував для відвідування України.

За матеріалами СБУ зловмисник примусово видворений з території України з подальшою забороною в’їзду. Вилучений паспорт громадянина України рішенням Державної міграційної служби анульований.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-