Теракт біля Палацу спорту в Харкові: трьом обвинуваченим продовжили арешт

Теракт біля Палацу спорту в Харкові: трьом обвинуваченим продовжили арешт

Укрінформ
Фрунзенський райсуд Харкова продовжив перебування під вартою для всіх трьох обвинувачених у справі про теракт біля Палацу спорту 22 лютого 2015 року.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів адвокат Дмитро Тихоненков.

"Обвинувачений Тетюцький заявив клопотання про скасування запобіжного заходу. Відмовлено. За наполяганням прокурора суд продовжив до 8 червня перебування під вартою для всіх трьох обвинувачених у справі про теракт біля Палацу спорту - Башликова, Тетюцького і Дворникова", - повідомив адвокат.

Наступне засідання суду відбудеться 18 квітня.

Читайте також: Харківська ДТП: свідок згадала про червону Mazda, що "крутилася" біля Зайцевої

Як повідомляв раніше Укрінформ, 22 лютого 2015 року в Харкові унаслідок вибуху під час жалобної ходи активістів біля Палацу спорту, присвяченої пам'яті Героїв Небесної сотні, на місці загинули двоє людей, ще двоє померли в лікарні, поранені 11. Через три дні за підозрою в теракті затримано трьох харків'ян: Володимира Дворникова, Віктора Тетюцького, Сергія Башликова. За даними силовиків, їх завербували російські спецслужби, вони проходили підготовку в Бєлгороді і за теракт мали отримати 10 тис. доларів. Їм загрожує довічний строк. Всі троє обвинувачених відмовилися визнати вину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-