В Івано-Франківську створили соціальне таксі

В Івано-Франківську створили соціальне таксі

Укрінформ
В Івано-Франківську створили соціальне таксі. Безкоштовним транспортом користуватимуться  особи, які не можуть самостійно пересуватися.

Про це повідомив Івано-Франківський міський голова Руслан Марцінків.

"Виконком підтримав рішення про створення соціального таксі в Івано-Франківську. Тепер пропонуємо найоптимальнішу можливість забезпечити доступним, а головне безкоштовним, транспортом тих людей, які, на жаль, самостійно пересуватися не можуть. Отож, одинокі люди, особи з інвалідністю зможуть скористатися цією послугою двічі на місяць: до банку чи у справах. До лікувальних установ - двічі на тиждень на необхідні медичні процедури: діаліз, обстеження тощо", - повідомив Марцінків.

За його інформацією, послуга соціального таксі буде доступною для жителів Івано-Франківська та 5 приміських сіл. Для замовлення таксі варто за 2 дні до поїздки залишити заявку за вказаними телефонами. Перевага надаватиметься  поїздкам до лікарень, поліклінік, центрів діалізу.  

Читайте також: У київському фунікулері з'являться кабіни для велосипедів та візків

Для організації соціального таксі з бюджету Івано-Франківська скерували 100 тис. грн. Послугу забезпечують поки три автомобілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-