Через аварію на Львіській залізниці поїзди затримуються до 2 годин

Через аварію на Львіській залізниці поїзди затримуються до 2 годин

Укрінформ
Через аварію вантажного потягу у Задвір'ї Буського району, яка сталася сьогодні вранці, пасажирські поїзди на Львівщині затримуються на час від 30 хвилин до 2 годин.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

"Наразі... призупинено рух парною колією, що призвело до затримки низки пасажирських поїздів. Залізничники організували резервні маршрути для пропуску поїздів, зокрема рух організовано по непарній колії Красне-Задвір’я-Борщовичі і по боковій колії станції Задвір’я. Час затримки пасажирських поїздів становить від 30 хв. до 2 год", - йдеться у повідомленні.

На місце події для ліквідації наслідків сходу та відновлення руху поїздів оперативно виїхали аварійно-відновлювальні підрозділи та спеціальна техніка Львівської залізниці. На місці працює експертна комісія, що встановлює причини сходу вагонів.

Читайте також: На Львівській залізниці відновили рух потягів після аварії

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні близько 9-ї години ранку на станції Задвір’я Львівської дирекції залізничних перевезень з рейок зійшли 10 вагонів вантажного поїзда. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, але три колії з чотирьох були перекриті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-