На Донеччині запрацював новий блокпост

На Донеччині запрацював новий блокпост

Укрінформ
У Донецькій області запрацював новий блокпост у Слов’янському районі при в'їзді в село Райгородок.

Про це повідомили в Слов'янському відділі поліції Донецької області.

«У Слов'янському районі почав роботу новий «стоп-контроль». Раніше блокпост знаходився на перехресті автодоріг «Київ-Довжанський» та «Добропілля-Красний Лиман». Рішення про його перенесення було прийнято з метою зручності та безпеки громадян, а також безпеки співробітників, які несуть службу на даному пункті пропуску. Відтепер стопконтроль здійснюється при в'їзді в село Райгородок», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що це курортний напрямок, пасажиропотік у середньому становить 400-500 легкових і близько 150 вантажних автомобілів. Службу там несуть як співробітники Слов'янського відділу поліції, так і додані сили. Їх завдання - виявлення фактів незаконного перевезення зброї, боєприпасів, наркотичних речовин, затримання осіб, причетних до бандформувань, виявлення громадян, які перебувають у розшуку за вчинення злочинів.

Читайте також: Бойовики не дали ОБСЄ запустити дрон біля Донецька

Групи перевіряють підозрілих громадян по базах даних МВС, що дозволяє виявляти осіб, які представляють інтерес для правоохоронних органів. Також поліцейські перевіряють «номерні речі» (у цьому році тільки на постах Слов'янської оперативної зони виявлено і повернуто власникам 15 викрадених телефонів).

Щоб правоохоронці могли безперервно здійснювати контроль, на посту створені всі необхідні умови для «вільної зміни» - встановлені модулі, проведено освітлення. У зоні контролю встановлені постові будиночки.

Будівництво нових блокпостів на території обслуговування поки не планується, констатували в поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-