У Львові відсьогодні призупиняється опалювальний сезон

У Львові відсьогодні призупиняється опалювальний сезон

Укрінформ
Згідно з розпорядженням міського голови Львова, з 3 квітня у місті призупиняється опалювальний сезон. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради

«З 3 квітня синоптики прогнозують значне підвищення температури повітря. Тому, у зв’язку із потеплінням, плануємо призупинити опалювальний сезон. Якщо температура далі підніматиметься, то опалювальний сезон цього тижня може бути завершений», - повідомив директор львівського міського комунального підприємства «Львівтеплоенерго» і в.о. директора ЛКП «Залізничнетеплоенерго» Степан Пакіж.

За словами тепловиків, до бюджетних установ (школи, садочки, лікарні і поліклініки) опалення подаватимуть на основі звернень від керівників закладів.

Опалювальний сезон 2017-2018 року у Львові розпочався 3 жовтня для бюджетних установ і 10 жовтня для населення. У зв’язку із потеплінням 15 жовтня подачу опалення було призупинено і вже 23 жовтня подачу опалення відновлено.

Читайте також: Київенерго вимкнуло опалення у Нафтогазі

В опалювальному сезоні 2017-2018 року «Львівтеплоенерго» подавало опалення до 1618 житлових будинків, гарячу воду - до 1108 будинків, 197 освітніх закладів (школи, садочки) та 51 медичного закладу (лікарні, поліклініки).

ЛКП «Залізничнетеплоенерго» подавало опалення до 42 закладів освіти (школи і садочки), 6 медичних установ та 525 житлових будинків.

ир

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-