Силовики оточили Миколаївську ОДА - очікують провокацій

Силовики оточили Миколаївську ОДА - очікують провокацій

Фото
Укрінформ
У Миколаєві правоохоронці охороняють будівлю обласної держадміністрації і облради, щоб не допустити провокацій.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

"До правоохоронців від однієї з громадських організацій міста надійшла інформація про те, що сьогодні, 29 березня, під час проведення пікету під стінами Миколаївської обласної державної адміністрації планується провокація у вигляді бійки між учасниками акції для того, щоб спровокувати правоохоронні органи та звинуватити їх у перешкоджанні проведенню мирної акції. Поліція Миколаївської області закликає всіх громадян, які планують брати участь у масових заходах, дотримуватись порядку, не порушувати закон, не брати участь у провокаціях та раціонально використовувати своє право на мирні зібрання", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Поліція допитала миколаївського губернатора у справі про смерть Волошина

Місцеві ЗМІ інформують, що адміністративна будівля оточена силовиками. До будівлі, у якій сьогодні проходить сесія Миколаївської обласної ради, стягується дедалі більше активістів. Дехто з них ховає обличчя. На підході до будівлі їх обшукують.

Фото: 0512.com.ua

Напередодні "Національний корпус" анонсував на сьогодні акцію, на якій протестувальники вимагатимуть від депутатів облради голосувати за відставку голови обласної держадміністрації Олексія Савченка, якого вони звинувачують у доведенні до самогубства ветерана АТО, в.о.директора місцевого аеропорту Владислава Волошина.

Як повідомляв Укрінформ, поліція вже допитала Савченка і одного з його заступників у цій справі: очільник ОДА повідомив, що мав з Волошиним тільки робочі стосунки, які полягали в наданні йому допомоги в отриманні технічних дозволів для сертифікації аеропорту. Жодних загроз, жодного примусу до підписання будь-яких документів, за його словами, не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-