У Сумах відбудеться „Ярмарок кредитів” для аграріїв

У Сумах відбудеться „Ярмарок кредитів” для аграріїв

Укрінформ
У Сумах 23 березня пройде „Ярмарок кредитів”, що має на меті активізувати діяльність аграрної галузі та поінформувати місцевих сільгосптоваровиробників про програми підтримки та можливість отримання кредитних ресурсів.

Про це під час апаратної наради в Сумській облдержадміністрації повідомив заступник голови ОДА Микола Подопригора.

„Ярмарок передбачає проведення комунікаційної платформи представників банківських установ, які надають кредити для розвитку бізнесу, представників лізингових компаній, постачальників насіння, мінеральних добрив, засобів захисту рослин, пально-мастильних матеріалів та інших комерційних структур області”, - зазначив посадовець.

За його словами, представники банківських установ розкажуть про свої продукти з кредитування і програми доступу до кредитних ресурсів. Окрім цього, учасники зустрічі зможуть подискутувати щодо пропозицій для підприємств агропромислового розвитку та у форматі „світового кафе” налагодити контакти і нові партнерські відносини.

Читайте також: Ринок землі надасть потужний імпульс агробізнесу в Україні - Мінагро

Організаторами „Ярмарку кредитів” виступає облдержадміністрація, обласна громадська організація „Асоціація фермерів та приватних землевласників Сумської області” та асоціація „Спілка аграрних підприємств Сумської області”.

Захід проходитиме 23 березня з 9.00 до 12.00 в актовій залі Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації за адресою: м. Суми, вул. Першотравнева, 29.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-