Вже реформовані 173 державних і комунальних друкованих ЗМІ

Вже реформовані 173 державних і комунальних друкованих ЗМІ

Укрінформ
Станом на 6 березня з 728 комунальних та державних друкованих ЗМІ реформовано 173.

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

"За даними Держкомтелерадіо, станом на 6 березня з 728 комунальних та державних друкованих засобів масової інформації реформовано 173. Лідерами процесу реформування є Сумська область (50% від кількості видань), Вінницька область (46%), Чернігівська (46%), Тернопільська область (42%)", - ідеться в повідомленні. 

Як зазначається, повільно триває процес реформування в Київській (з 39 видань реформовано лише 1), Львівській (з 42 реформовано 2) та Полтавській області (з 30 - лише 3). У Закарпатській області жодне з 17 видань ще не реформовано. 

Читайте також: В Україні заборонили ще 18 російських видань та книгу Симоненка й Табачника

Держкомтелерадіо нагадує, що державні і комунальні друковані ЗМІ, які не встигнуть до 1 січня 2019 року перереєструватися в Міністерстві юстиції України, автоматично втратять право на друк, тому що їхні старі свідоцтва про державну реєстрацію ЗМІ втратять чинність. Трудовим колективам редакцій спільно із співзасновниками слід невідкладно розпочати процес реформування, тому що процедура перетворення державного або комунального підприємства в інший суб'єкт господарювання та процедура перереєстрації друкованого ЗМІ можуть тривати в окремих випадках більш ніж півроку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-